REAL ODBIJA POSUDBU

Liverpool prodaje Škrtela i doznao cijenu za Kovačića

18.06.2016 u 22:53

Bionic
Reading

Prema pisanju engleskih medija Liverpool je dogovorio uvjete prelaska Martina Škrtela u Tursku, a istoga dana Real ih je izvijestio o cijeni koju će morati platiti ukoliko žele Matea Kovačića

Škrtel je posljednju od osam sezona u Liverpoolu odigrao (posebno proljetni dio) ispod svoje razine i Jürgen Klopp je odlučio ne zadržati ga u sastavu za novu sezonu. Ima Lovrena, doveo je Matipa, a Sakho se čini se riješio optužbi za doping... Kada se oporavi mladi Joe Gomez Liverpoolu za sezonu bez Europe Škrtel evidentno neće trebati.

Fenerbahče je poslalo ponudu u iznosu od 5.5 milijuna funti i čini se da će kapetan Slovačke nakon isteka EURA preseliti u Istanbul.

Kloppu je ovoga ljeta prioritet dovesti lijevog beka i srednjeg veznog, a upućeni talijanski novinar Di Marzio tvrdi da se odlučio za Matea Kovačića. Navodno je dobio signal od Reala prema kojemu će se raspravljjati o svotama iznad 30 milijuna eura (posudbe ne dolaze u obzir) i navodno je Klopp zainteresiran za takvu nagodbu. Prijelazni rok službeno počinje za 12 dana, tada bi se moglo znati hoće li Kovačić nakon Bišćana i Lovrena postati treći Hrvat u dresu peterostrukog europskog prvaka.

Osam godina na Anfieldu, čini se, bilo je dovoljno