SVE ĆE SE PROMIJENITI

'Lewis Hamilton će vas uskoro šokirati!'

19.06.2013 u 10:17

Bionic
Reading

Jenson Button podržao je svojeg bivšeg timskog kolegu Lewisa Hamiltona za kojeg smatra da će biti dominantna sila kad se jednom privikne na Mercedesov bolid

Na početku nove sezone Nico Rosberg iznenađujuće je na mnogim utrkama bio brži od svog uglednog timskog kolege. Kulminiralo je to u Monte Carlu gdje je Nijemac stigao do trijumfa, dok je Hamilton završio tek četvrti.

Svjetski prvak iz 2008. godine žali se na Mercedesov bolid, posebno na kočnice, ali na zadnjoj je utrci u Kanadi ipak pokazao da može parirati Rosbergu i njegov bivši timski kolega vjeruje da će uskoro Lewis biti dominantan vozač u ekipi.

'Treba bit pošten i reći da je skupio znatno više bodova od Nice. Lewis je nevjerojatno brz, ali i on je poput svih nas, ako mu auto ne odgovara, ako nema pravi balans na koji je navikao kroz mnogo godina, onda mu nije lako. Nico je također brz, ali Lewis nije izgubio svoju brzinu. Vratit će se i onda će vas sve šokirati,' izjavio je Jenson Button pa se osvrnuo na suđenje Mercedesu i Pirelliju u četvrtak koje bi moglo završiti ozbiljnom kaznom za njemačko-britansku momčad:

'Oba vozača kažu da im testiranje nije dalo nikakvu prednost. Morate im vjerovati, jer u suprotnom su lažljivci. Ja im vjerujem.'