BAYERNOV ČELNIK JASAN

Lewandowski je vrhunski napadač. A Mandžo nije?

17.05.2014 u 16:13

Bionic
Reading

Sve je veća vjerojatnost da će Mario Mandžukić ubrzo napustiti Bayern. Indirektno je to potvrdio i predsjednik bavarskog nogometnog kluba Karl-Heinz Rummengige

Bayernov trener Pep Guardiola izostavio je Mandžukića s popisa od 18 igrača koje je poveo na finalnu utakmicu DFB-Pokala protiv dortmundske Borussije. Nagađa se da je Guardiola takvu odluku donio iz disciplinskih razloga, nakon što je ranije ove sezone jednom već udaljio Mandžukića iz momčadi. Tada je taj potez objasnio nedovoljnim zalaganjem hrvatskog reprezentativnog napadača na treninzima.

Budući da će ovoga ljeta Robert Lewandowski prijeći iz Borussije Dortmund u Bayern, predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge drži kako hrvatski reprezentativac možda nije spreman boriti se s njime za mjesto u momčadi.

'Ako Mario ostane u našem klubu, neće mu biti lako. Našu momčad pojačat će vrhunski napadač. Postavlja se pitanje je li Mario spreman boriti se s Lewandowskim za mjesto u momčadi, ili bi radije potražio drugi klub. Ništa još nije odlučeno, ali mi smo otvoreni za sve razgovore', izjavio je Rummenigge.