uporni su

Luka Ivanušec sve bliže odlasku iz Dinama; Nizozemci su 'podebljali' ponudu...

13.07.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Luka Ivanušec (24) bi u sljedećim danima mogao postati prvi nogometaš koji će u ovog ljeta u milijunskom transferu napustiti Dinamo. Nizozemski prvak Feyenoord ne odustaje, na Maksimir je stigla nova ponuda

Prije samo nekoliko dana Dinamo je odbio prvu ponudu koja je stigla iz Nizozemske. Aktualni prvak Feyenoord slaže momčad za novu sezonu Lige prvaka, a Luka Ivanušec (24) im je glavni cilj u ovom prijelaznom roku.

Prva je ponuda za Ivanušeca bila sedam milijuna eura, ali na Maksimiru su to hladno odbili uz napomenu kako prije 15. kolovoza, odnosno završetka kvalifikacija za Ligu prvaka, neće prodavati svoje stožerne igrača.

No, Nizozemci su opasno 'zagrizli', nemaju namjeru odustati te je Feyenoord Dinamu poslao novu, 'podebljanu' ponudu. Navodno se radi o osam milijuna eura odštete, a Dinamo bi imao i postotak od prvog sljedećeg transfera, te još neke bonuse...

'Dvije strane su sve bliže dogovoru. Prva ponuda Feyenoorda iznosila je sedam milijuna eura, a sada je ponuđeno osam milijuna eura uz bonuse', otkriva portal 1908.nl uz napomenu:

'Dinamo razmatra ponudu. Čelnici zagrebačkog kluba interno će prodiskutirati o njoj i Feyenoordu u što skorijem roku odgovoriti. Igrač želi u Rotterdam. Razlika u onome što nudi Feyenoord i što želi Dinamo nije nepremostiva.'

No, čelni ljudi Dinama za Luku Ivanušeca očekuju odštetu od najmanje 10 milijuna eura, a za 12 milijuna bi mogao odmah otići. A Nizozemci i s ovih osam milijuna eura ruše klupski rekord, Ivanušec bi postao najskuplje pojačanje u povijesti Feyenoorda.

'Dovođenje Ivanušeca je prioritet Feyenoorda ovog ljeta', tvrdi se u tekstu na portalu 1908.nl koji za kraj navodi izjavu trenera Feyenoorda.

'Ivanušec nam je jako zanimljiv igrač. Vidjet ćemo je li njegov dolazak izvediv', rekao je prije par dana Feyenoordov trener Arne Slot.