kako će ovo završiti?

Leo Messi je izrazito nesretan u Parizu, a sada je napokon otkriven bizaran razlog njegovog nezadovoljstva

08.12.2021 u 13:22

Bionic
Reading

Nastavljaju se teški dani za Lea Messija (34) koji se nikako ne može priviknuti na novu sredinu. U Pariz je stigao početkom ljeta, no PSG još uvijek čeka njegovo najbolje izdanje na terenu. Sve do sada nitko nije znao u čemu je problem...

Leo Messi (34) je već šest mjeseci u Parizu, ali se još uvijek nije uspio prilagoditi na novu sredinu. Svima je to jasno, vidi se to na njegovim igrama te raspoloženju na terenu i izvan njega.

Čelnici PSG-a nadali su se da će Messiju trebati puno manje vremena za adaptaciju, ali Argentinac je do sada odigrao samo 14 utakmica i zabio tek šest golova.

Do sada nitko nije znao pravi razlog njegovog nezadovoljstva, no čini se kako Messija muče - vremenske (ne)prilike!

'Leo nije sretan u Parizu, to je istina', kazao je u razgovoru za TNT Sports Luis Suarez koji s Messijem često razgovara. Nekadašnji suigrači iz Barcelone sada su razdvojeni, ali prijateljstvo ne poznaje granice te se telefonski čuju praktički svakodnevno.

  • +4
PSG - Nice, Le Championat, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Ian Langsdon

'Razgovaramo skoro svaki dan. Ne pričamo o očekivanjima i o takvim stvarima, jer znamo što se od nas očekuje. Ali pričamo o utakmicama i o našim obiteljima. Leo mi je ispričao da se pati kada igra po hladnom vremenu, dosta se muči kada pada snijeg', otkrio je glavni problem Luis Suarez i dodao:

'Trebat će mu da se naučiti na hladno vrijeme tamo...'

Leo Messi je cijeli život i dosadašnju nogometnu karijeru proveo u Barceloni gdje su uvjeti za igru idealni praktički cijele godine. Topli europski jug za Messija je sada prošlost, Pariz je za njega 'daleki sjever', a prava zima još nije ni započela. Zato nije ni čudo da još uvijek ima problema s prilagodbom...