da te zaboli glava

Leo Messi dobio je ponudu od nevjerojatnih 400 milijuna eura! Za jednu sezonu...

05.04.2023 u 06:26

Bionic
Reading

Saudijski Al Hilal ponudio je Leu Messiju (35) najveći ugovor u povijesti nogometa! Arapi mu daju čak 400 milijuna eura za jednu sezonu, to je dvostruko više nego što Cristiano Ronaldo zarađuje u redovima najvećeg konkurenta Al Nassra

Svi s nestrpljenjem čekaju što će Leo Messi (35) odlučiti na kraju sezone. Ugovor s PSG-om mu završava krajem lipnja, a obje su strane za sada kilometrima daleko od dogovora.

Parižani se nadaju da će Messi pristati na poprilično smanjeni ugovor prema kojem bi se morao odreći više od 10 milijuna eura, a s druge strane se nada i Barcelona koja bi Argentinca vrlo rado vidjela ponovno u svom dresu.

No, pojavio se gotovo nepremostivi problem. Kako francuski i španjolski mediji tvrde, a prenosi i uvijek dobro informirani Fabrizio Romano, Leo Messi na stolu ima najveću ponudu u povijesti nogometa.

Saudijski Al Hilal ponudio mu je čak 400 milijuna eura samo za jednu jedinu sezonu, a to je dvostruko više nego što Cristiano Ronaldo zarađuje u redovima najvećeg konkurenta Al Nassra!

Problem? Pa to što Messiju odlazak u Saudijsku Arabiju, barem za sada, ne pada na pamet. Bez obzira na ponuđenih 400 milijuna eura.

Argentinac je trenutno u dilemi - nastaviti pregovore s PSG-om i još jednom pokušati 'napad' na Ligu prvaka uz pomoć Neymara i Mbappea ili prihvatiti poziv i povratak u voljenu mu Barcelonu. Uz napomenu da bi na Nou Campu vrlo vjerojatno bio primoran igrati za neki 'simbolični minimalac' ili čak besplatno.

PSG mu za jednu godinu ugovora nudi 30 milijuna eura (do sada je zarađivao 40 milijuna na godinu!), a Barca još čeka završni godišnji izvještaj La Lige vezan za financijski fair-play te će tek nakon toga znati koliko može u ljetnom prijelaznom roku potrošiti na pojačanja. Ako će uopće smjeti trošiti...

'Previše je stvari na kocki, ali mislim da će najvažniji faktor biti Leova želja da se vrati u Barcelonu. Leo zna da je ovo njegov dom i da su mu naša vrata uvijek otvorena i da ćemo biti oduševljeni ako se odluči vratiti. No, to ovisi o previše faktora na koje mi jednostavno nemamo utjecaja', kazao je trener Barce Xavi Hernandez i tako barem donekle ostavio nadu navijačima.

Na njihovu žalost, tu su nadu brutalno dotukli Saudijci, jer od 400 milijuna eura ponuđenih za jednu jedinu sezonu sve 'boli glava'. Pa tako i Lea Messija...