BLAMAŽA U SIJEČNJU

Leicesterova noćna mora se ostvaruje: Ispadanje je blizu!

02.02.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Aktualni prvak Premiershipa Leicester City uspio je završiti mjesec siječanj bez ijednog postignutog pogotka i sa samo jednim osvojenim bodom te se nalazi vrlo blizu zone ispadanja uoči završnice sezone...

Prije godinu dana napisali su jednu od najljepših nogometnih bajki, a danas više ne mogu zabiti niti gola. Leicester City u žestokoj je borbi za opstanak ove sezone, a mjesec siječanj mora što prije zaboraviti, jer u posljednje četiri utakmice zabilježio je tri poraza i jedan remi, uz niti jedan postignuti pogodak.

Posljednja pljuska 'lisicama' dogodila se ovog utorka u gostima kod slabašnog Burnleyja koji je pobijedio 1:0 i tako aktualnog prvaka Premiershipa doveo na dva boda od ispadanja iz lige.

'Moramo se trgnuti što prije. Nastup nije bio tako loš, da smo bili mirniji u kontranapadima možda bismo zabili. Pokušavali smo grozničavo učiniti sve kako treba i radili greške u dodavanjima,' priznaje Claudio Ranieri koji sada već mora biti jako zabrinut.

U Leicesteru je upaljen alarm jer u sljedećih pet utakmica igra s Manchester Unitedom, Liverpoolom i Arsenalom, a bodovi su nužni. Također je na rasporedu i osmina finala Lige prvaka u kojem im malotko daje izgleda protiv Seville.

No, čak i da ispadne iz Premiershipa, Leicesteru nitko ne može oduzeti čudesnu titulu iz 2016. godine i ovoj generaciji igrača definitivno se ništa ne može zamjeriti...