Crnogorac BEZ PARDONA

Legendarni Predrag Mijatović rekao što zaista misli o velikim problemima Luke Modrića u Realu, a poslao je i oštru poruku Zidaneu; je li u pravu?

04.11.2020 u 10:58

Bionic
Reading

Poznato je kako je legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović, bivši igrač Real Madrida koji je u kraljevskom klubu obnašao i ulogu sportskog direktora, 'slab' na Luku Modrića pa je stoga uvijek zanimljivo čuti što misli o njegovoj trenutačnoj situaciji kada igra sve manje

I prije početka sezone bilo je jasno kako 35-godišnji Luka Modrić neće imati punu minutažu kod trenera Zinedinea Zidanea, ali s druge strane očekivalo se kako će u važnim utakmicama i derbijima igrati od prve minute. U nedavnom El Clasicu ušao je u igru tek pred kraj utakmice i zabio je važan gol, a u utorak navečer u Ligi prvaka protiv Intera dobio tek 12 zadnjih minuta (pobjeda 3:2 u završnici!). Slično je bilo i protiv Borussije iz Monchengladbacha kada je također ušao u nastavku i Real je nakon gubitka 2:0 stigao do 2:2. Zbog činjenice kako je vidljivo da Modrić radi razliku na terenu oglasio se i Predrag Mijatović.

'Ne razumijem zbog čega je Luka Modrić zamjena. Kada je na terenu, njegovi igrači imaju više samopouzdanja. No odluke ipak donosi trener Zidane', kazao je Mijatović za španjolski radio El Larguero dodavši:

'Usprkos svojim godinama Modrić je veliki profesionalac. Iskreno, ne znam ima li Kroos baš takvu prednost ispred Modrića? Ovo je moje osobno mišljenje. Činjenica jest da ne igra velike utakmice i siguran sam da to Luku smeta', dodao je Mijatović.