'Maestro' ponovno zadivio

Luka Modrić oduševio u visokoj pobjedi protiv Huesce, ali Španjolci otkrivaju zašto vjerojatno neće igrati protiv Intera u Ligi prvaka

01.11.2020 u 08:36

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta protiv Huesce i istaknuo se s nekoliko poteza

Real Madrid je u subotu u osmom kolu španjolske nogometne lige s visokih 4:1 pobijedio Huescu i izbio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i istaknuo se s nekoliko poteza.

'Istaknuo se odličnim dodavanjem za Hazarda u prvom poluvremenu, ali Belgijac nije uspio kontrolirati loptu. To što je igrao cijelu utakmicu protiv Huesce pokazuje da neće igrati protiv Intera', piše Marca koja smatra da je Modrić idealan kao udarna zamjena, a ne za cijeli susret.

Riječi hvale za Modrića imao je AS koji se pak divi njegovoj vještini na terenu.

'U prvom poluvremenu održao je majstorski tečaj dodira vanjskom stranom desne kopačke,... Kratka i duga dodavanja... Lijepo je vidjeti pokretljivost i dinamičnost Hrvata na travnjaku', piše As.

Realu sada slijedi susret s Interom u Ligi prvaka (utorak, 21:00) koji bi mogao odlučiti sezonu za 'kraljevski klub' s obzirom na to da su izgubili od Šahtara i remizirali s Borussijom. Pobjeda protiv Huesce će im sigurno podići samopouzdanje uoči ovog važnog susreta.