u gostima kod Vierija

Legendarni napadač otkrio kolika je moć Florentina Pereza koji je apsolutni vladar Real Madrida: 'Pogledajte samo što se dogodilo s Lukom Modrićem'

09.01.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Antonio Cassano je u razgovoru s Christianom Vierijem otrkio kolika je moć Florentina Pereza i zašto je Real Madrid drugačiji od ostalih klubova

Nekadašnji napadač Real Madrida Antonio Cassano gostovao je na chatu Christiana Vierija u kojem su se dotakli brojnih nogometnih tema. Jedna od njih bio je i utjecaj predsjednika 'kraljevskog kluba' Florentina Pereza. Bivši talijanski reprezentativac prisjetio se svojeg boravka u Realu u kojem je igrao od 2006. do 2008. godine.

'Real Madrida je sasvim drugačija priča od ostatka svijeta. Florentino Perez je sada papa, kralj i kardinal. Ako ti odluči ponuditi jednogodišnji ugovor, a ti imaš dogovor s nekim drugim klubom koji ti nudi trogodišnji ugovor, on će odlučiti hoćeš li ostati', rekao je Cassano pa dao primjer našeg Luke Modrića:

'Gledaj, Luka Modrić je skoro otišao, a na kraju je ostao i osvojio Zlatnu loptu. S Cannavarom je bilo isto. Te godine je igrao odlično u Juventusu, a nagradu su mogli dati Buffonu ili Zidaneu da nije bilo onog udaranja glavom na Svjetskom prvenstvu', rekao je Cassano.

Cannavaro je 2006. godine iz Juventusa prešao u Real Madrid da bi potom na kraju godine dobio Zlatnu loptu. Modrić je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji bio povezivan s milanskim Interom, ali ipak je ostao u Realu i na kraju također osvojio Zlatnu loptu.

'Zlatan Ibrahimović se našalio prije nekoliko godina kada je reka da Zlatnu loptu uvijek osvaja Florentino Perez', podsjetio je Cassano.