LA GALAXY

Legendarni Lampard odlazi Beckhamovim stopama

18.01.2013 u 11:24

Bionic
Reading

Prema pisanju i shvaćanju Goal.coma, američka nogometna momčad Los Angeles Galaxy dobio je nasljednika za Davida Beckhama u klubu - Franka Lamparda...

Iako su se za Lamparda, kojem je engleski Premierligaš nakon 12 sezona vjernosti odlučio reći zbogom, borili klubovi poput Manchester Uniteda, Arsenala i Evertona, čini se da je američki ipak izašao na kraju kao pobjednički.

'Sve je gotovo. Lampard je novi igrač LA Galaxyja i to će uskoro biti i službeno', rekao je neimenovani izvor iz Sjedinjenih Američkih Država za Goal.com.

Podsjetimo, Lampard je prošlog ljeta i sam izjavio da ga privlači MLS liga, ali i da će najprije pričekati siječanj i odluku Chelseaja. Sada kada je saznao da za njega nema više budućnosti u londonskom klubu za koji je živio i žrtvovao se tucet godina, Lampard bi mogao preseliti "preko bare", te postati novom ikonom LA Galaxyja nakon Davida Beckhama.

Podsjetimo, Beckham se od Galaxyja oprostio na kraju prošle kalendarske godine s drugim osvojenim naslovom prvaka MLS lige.