studio hnl

Ivan Kelava komentirao trostruku krunu Dinama i izjavu 'proroka' Ademija

26.05.2024 u 21:49

Bionic
Reading

Dinamo je u nedjelju u posljednjem 36. kolu SuperSport HNL-a na rasprodanom Maksimiru pobijedio Rudeš (3:1). Modri su nakon duge i teške sezone uspjeli ispuniti sve svoje ciljeve, a nakon toga su krenuli prema Trgu bana Jelačića na veliko slavlje trostruke krune

Ivan Kelava je gostovao u emisiju MAXSporta Studio HNL-a u sklopu 36. kola i utakmice Dinama i Rudeša na Maksimiru. Modri su remizirali s Rudešom (3:3), ali ovaj susret nije imao rezultatski značaj i Dinamo večeras slavi trostruku krunu! Veliki uspjeh Jakirovićeve momčadi nakon duge i teške sezone pune padova i uspona. U prvom susretu danas, Rijeka je pobijedila Slaven Belupo na Rujevici (4:0)

'Bila je stvarno prekrasna atmosfera na Maksimiru i jedna zanimljiva utakmica', zaočeo je Kelava te je usput komentirao Dinamov poraz od PAOK-a (4:0) nakon koje su Modri krenuli u nestvaran niz koji ih je doveo do dvostruke krune:

'Sigurno da je taj poraz ostavio jedan bolan pečat, ali najbitnije da je nakon toga krenulo sve u boljem smjeru i da je 'prorok' Ademi pogodio da će Dinamo na kraju sezone imati 8 bodova prednosti'.

Sergej Jakirović je nakon utakmice rekao da ima u Dinamo još ugovor dvije godine i da sigurno ostaje u Zagrebu i prekinuo je sve priče oko njegovog mogućeg odlaska iz Modre svlačionice

'Kad je službeni spiker na Maksimiru prozvao Sergeja Jakirovića vidjeli smo da je cijeli stadion eruptirao. 'Profa' ima nogomet u malom prstu, bio je u nezavidnoj situaciji ali uz karakter sebe i svojih igrača uspio je preokrenuti čitavu sezonu. Sergej je i sam rekao kada si sa strane misliš da je u Dinamu lakše, ali sada vidi da to nije baš tako jednostavno. Može se netko ljutiti na mene, ali Dinamo je najveći hrvatski klub i ima konstantu igranja u Europi, tako da je Jakirović odradio sve ciljeve koji su bili stavljeni pred njega i jako mi je drago da ostaje na klupi Modrih', rekao je legendarni golman.

36. kolo SuperSport HNL-a, Dinamo - Rudeš 3:3 (Sažetak utakmice) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Studio SuperSport HNL - 26.5.2024. Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport