PONOSAN DO NEBA

Vratio se kao 'ružno pače', a u zadnjem je kolu dobio i kapetansku vrpcu

26.05.2024 u 20:57

Bionic
Reading

Dinamo je remijem 3:3 protiv Rudeša zaključio još jednu sezonu SuperSport Hrvatske nogometne lige. Čast da kao kapetan povede momčad imao je Sandro Kulenović, koji je svoju lijepu večer zaokružio i pogotkom

Slavilo se u nedjelju do dugo u noć. Prvo na maksimirskom travnjaku, a potom i po zagrebačkim ulicama. No, prije nego je krenuo busom do glavnog zagrebačkog trga, Sandro Kulenović je stao pred kamere MAXSporta.

'Nemoguće je u par dojmova sažeti ovu sezonu, izvukli smo se na sebi svojstven način i učinili nešto što nitko drugi osim nas ne bi uspio. Vodio nas je naš pobjednički mentalitet i gard te smo s duplom krunom na najbolji mogući način završili sezonu'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Kulenović je sezonu započeo kao igrač Lokomotive, međutim ubrzo je vraćen s posudbe te se pridružio Modrima. I nismo imali dojam da mu se baš vesele u Maksimiru.

Iako mu neki nisu vjerovali, Kulenović je zabijao kad je trebalo. I sada je dobio čast nositi kapetansku vrpcu.

'Nemam riječi, mogao sam samo sanjati da će se to dogoditi u ovoj sezoni. Najljepši osjećaj na svijetu, povesti dečke i zabiti kao kapetan pred punim maksimirskim tribinama'.

Da bi na ljeto krenuli iz play-offa Lige prvaka Dinamu je potrebna još pobjeda Real Madrida protiv Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka.

'Ja sam navijač Reala od malih nogu, a sada ću imati dodatan motiv navijati za njih. Bilo bi sjajno da nam pomognu, da automatski osiguramo minimalno Europu ligu, a i nadamo se dužem odmoru nakon ovakve sezone'.

Izjava sandra Kulenovića Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
Dinamo - Rudeš 3:3 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +11
Dinamo, proslava naslova Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +19
Dinamo - Rudeš, SuperSport HNL (26.5.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
sve osim nogometa

Učitavanje...