ČESTITKE MODRIMA

Jakirović odgovorio na najvažnije pitanje: Ne znam kako je došlo do te informacije

26.05.2024 u 19:56

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama remijem 3:3 protiv Rudeša spustili su zastor na 33. SuperSport HNL sezonu u kojoj su osvojili tri trofeja - naslov prvaka, Kup i Superkup. Bio je to posljednji susret 36. kola HNL-a, a Dinamo je već ranije osigurao titulu.

Maksimir je bio rasprodan i sve je bilo spremno za prvi dio proslave, a ona glavna, predviđena je u večernjim satima na zagrebačkim ulicama i trgu Bana Josipa Jelačića.

Pred kamerama MAXSporta pjavio se trener Sergej Jakirović.

'Ovi momci su pokazali veliko zajedništvo. Zajedno i mladi i senatori. Danas je bio pun stadion, ne sjećam se kad je bilo ovako'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Priliku su dobili i mnogi mladi igrači.

'Promovirali smo igrače koji su kadeti i juniori koji su osvojili naslov. Ima tu još momaka koji su na Europskom prvenstvu na Cipru. Pokazali su potencijal, no čeka ih težak put. Sad otvaraju novu knjigu. Zdravlje je najbitnije, moraju slušati trenere, pred njima je cijela karijera'.

Dugo traje niz neporaženosti.

'Ja računam od Grčke. Sreća u nesreći. To nam je pomoglo u završnici prvenstva, postali smo još svjesniji toga koliko nam je važno'.

Ostaje li na klupi Dinama? Kružile su razne informacije...

'Ostajem. Imam još dvije godine ugovora. Ne znam kako je došlo do te informacije', rekao je Jakirović pa najavio:

'Sada ćemo napraviti dobar prijelazni rok. Zajedno s direktorom Marićem i s predsjednikom. Sutra je presica na kojoj ćemo se pojaviti nas trojica'.

  • +19
Dinamo - Rudeš, SuperSport HNL (26.5.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
sve osim nogometa

Učitavanje...