rivaldo bez milosti

Legendarni Brazilac jednom je brutalno iskrenom rečenicom 'pokopao' Messija i Ronalda: Dečki, godine uzimaju danak...

13.03.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Prvi put od 2005. godine u četvrtfinalu Lige prvaka neće igrati Leo Messi i Cristiano Ronaldo, odnosno momčadi za koje nastupaju ova dva nogometna velemajstora koji su obilježili posljednjih petnaestak godina svjetskog nogometa

Cristiano Ronaldo i Leo Messi bez dvojbe su i dalje dva najbolja svjetska nogometaša, bez obzira na to što su 'debelo' zagazili u veteranske godine. Ali, htjeli mi to priznati ili ne, njihovo vrijeme lagano završava. Baš je o toj činjenici otvoreno progovorio legendarni brazilski velemajstor Rivaldo.

I nije Rivaldo imao milosti, jednom je rečenicom 'pokopao' Messija i Ronalda, suočio ih je sa surovom istinom...

'Kao i svugdje u životu, vrijeme neminovno uzima svoj danak i u nogometu', započeo je Rivaldo i nastavio:

  • +8
PSG - Barcelona, osmina finala Lige prvaka, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

'Činjenica da ni Ronaldo ni Messi neće biti u četvrtfinalu Lige prvaka po prvi put od 2005. godine potvrđuje da talent niti jednog igrača nije besmrtan. Budući da su obojica sada u tridesetim godinama života, bit će im sve teže i teže igrati odlučujuću ulogu jednako često kao što su to činili prije', zaključio je Rivaldo.

  • +9
Juventus - Porto Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Legendarni Brazilac već zna tko će s trona skinuti Messija i Ronalda.

'Ali to također znači da se mladi talenti počinju pojavljivati na naslovnicama i moram istaknuti Erlinga Haalanda, koji je ove sezone dobro igrao za Borussiju. U bliskoj budućnosti definitivno će postati kandidat za Zlatnu loptu. Isto se može reći i za Kyliana Mbappea, koji je gotovo sam pobijedio Barcelonu, pokazavši nevjerojatan učinak na Nou Campu. U revanšu je bio skromniji, ali siguran sam da će se njegova snaga ponovno osjetiti u posljednjim fazama natjecanja', najavio je Rivaldo.