KAD PRIČA O DRUGOM SPORTU

LeBron James izvalio glupost pa ga fanovi pokopali preko društvenih mreža: On ne zna što znači biti nogometna legenda...

30.03.2020 u 07:58

Bionic
Reading

Prije jednog tjedna košarkaški majstor LeBron James je izdvojio nekoliko nogometaša za koje smatra da su legende, a neki fanovi su ga ovih dana pokopali preko društvenih mreža

Podsjećamo, košarkaš LA Lakersa, i jedan od najboljih u povijesti ove igre, dok vrijeme provodi u samoizolaciji vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Tako je prije tjedan dana pričao o nogometu i tko su mu najdraži u tome sportu.

'Imam ih nekoliko. Za početak, svi iz Liverpoola', rekao je King James koji je jedan od suvlasnika slavnoga kluba pa nije čudno što je odmah istaknuo igrače s Anfielda.

'Mbappé, Neymar, Cristiano Ronaldo, ti tipovi su legende, sve ih volim', pričala je zvijezda Lakersa pa dodala: 'Messi? Da, naravno, i on je legenda. Zlatan? On je lud, ali prokleto dobar.'

Te njegove izjave prenijeli su i mediji u Hrvatskoj, ali ne i reakcije fanova koji su ostali zaprepašteni. Naime, Messi i Ronaldo su legende, tu se i mi slažemo, ali Mbappe i Neymar ipak ne mogu u istu rečenicu s prvom dvojicom iako za njih još ima vremena.

Zato je razumljivo da se korisnici društvenih mreža nisu suzdržali...

'Onog trenutka kada je rekao 'ti dečki su legende' prestao sam gledati. On doslovno ne zna što znači biti nogometna legenda', napisao je jedan pratitelj.

  • +5
Košarkaš LeBron James Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

'Mbappe i Neymar legende? Bron o čemu pričaš? Jasno je da je ovo samo promocija Nikea', dodao je drugi.

'Spomenuo je samo igrače kluba u koji je uložio i tri najveća nogometaša koja drži Nike', jasan je bio treći.

Inače, LeBron James ima sponzorski ugovor s Nikeom, nije poznato koliko je love dobio od poznatog proizvođača sportske odjeće i obuće, ali nagađa se da će mu u deset godina (do 2025.) na račun biti isplaćeno više od 300 milijuna dolara.