NOVA KARIJERA LJEPOTICE

Larissa: Od polugole navijačice do pristojne političarke?

20.12.2011 u 10:49

Bionic
Reading

Paragvajska ljepotica izluđivala je muškarce diljem svijeta svojim bujnim dekolteom izloženim tijekom nogometnih utakmica, a sad je poželjela svoju popularnost iskoristiti i za ulazak u politiku

Larissa Riquelme, paragvajska ljepotica koja se proslavila isticanjem svojih atributa na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici i zbog koje su i oni koji baš ne vole nogomet počeli barem površno pratiti najvažniju sporednu stvar na svijetu, objavila je urbi et orbi da iduće godine kreće u pohod na političku scenu.

Djevojka koja je postala prilično popularna u Paragvaju, ali i izvan njega, pa je nakon pokazivanja bujnog dekoltea na središnjem trgu glavnog grada Asuncióna dobivala solidno plaćene poslove manekenke, želi postati političarka da bi popravila svoj imidž. Ma što god to značilo, ne treba sumnjati da će barem na startu svoje nove karijere biti uspješna.

Lijepa, poznata i očito ambiciozna mogla bi dobiti povjerenje svojih sunarodnjaka, no za više od toga morat će dokazati i da zna kako funkcionirati u beskrupuloznom društvu političara.