SULUDO!

Lampard u Kini za milijun funti mjesečno?

09.10.2012 u 15:02

Bionic
Reading

Ukoliko se odluči na odlazak iz Chelseaja nakon 11 sezona u klubu, Lampard bi za tri sezone u Kini mogao zaraditi nevjerojatnih 36 milijuna funti i to s 37 godina na leđima

Franku Lampardu na kraju sezone istječe ugovor s engleskim nogometnim klubom Chelseajem, koji mu, kako sada stvari stoje, neće ponuditi produljenje.

Takvu situaciju pokušat će iskoristiti dva kineska kluba, Beijing Guoan i klub Didiera Drogbe te Nicolasa Anelke - Shanghai Shenhua. Prema pisanju engleskih medija, oba su kluba spremna ponuditi vrtoglavih 250 tisuća funti tjedno, odnosno milijun mjesečno za usluge iskusnog veznjaka.

S obzirom da mu spomenuti ugovor istječe na kraju sezone, Lampard (34) već u siječnju smije razgovarati s bilo kojim klubom svijeta, te potpisati ugovor. Naravno, u tom će ga slučaju Chelsea izgubiti bez odštete.

Ukoliko se odluči na odlazak iz Chelseaja nakon 11 sezona u klubu, Lampard bi za tri sezone u Kini mogao zaraditi nevjerojatnih 36 milijuna funti i to s 37 godina na leđima.

Recimo i da je Sunsport otkrio da je za Lamparda zainteresiran i Los Angeles Galaxy, koji očajnički traga za novom 'ikonom' kluba nakon što 38-godišnji David Beckham konačno odluči reći zbogom nogometu.