TULUM DO ZORE

Lampard slavio naslov do zore i s dvije cure

11.05.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Frank Lampard je nakon raskida veze s Elen Rivas očito odlučio uživati punim plućima. Gdje god se pojavi, fotografi ga slikaju s najmanje dvije žene, a čini se da je naslov prvaka Engleske proslavio s novom curom Christine Bleakley i još jednom, zasad misterioznom mladom damom

Otočki tabloidi su neumoljivo otrovni, pogotovo prema bogatima i slavnima. Tako tamošnjim medijima rijetko promaknu tulumi zvijezda, a sponzoruše, ljubavnice i prostitutke dobivaju na značaju gotovo više nego njihovi poznati muškarci. Frank Lampard svakako pripada kategoriji slavnih i poznatih, a njegove ljubavne avanture nerijetko pune stupce žutog tiska.

Najnovija priča je njegova veza s Christine Bleakley, sjevernoirskom novinarkom i bivšom sportašicom koja je sredinom ožujka ove godine uspješno preskijala Kanal, ali i tulum na kojem se golupčićima pridružila i misteriozna mlada dama. Već se nagađa da je veseli trio proslavio Lampardov naslov prvaka Engleske s Chelseajem i da je bilo vatreno, pa nema nikakve sumnje da će londonski mediji vrlo brzo saznati o kome je riječ i što se točno događalo do ranog jutra u njegovom prostranom domu. A onda će i dotična djevojka dobiti svojih pet minuta slave.