SVE JE JASNO

Lako za navijače, ali ovo što je Jürgen Klopp rekao o Luki Modriću...

22.02.2023 u 09:03

Bionic
Reading

Madridski Real u utorak je odigrao sjajnu predstavu na Anfieldu i 0:2 protiv Liverpoola preokrenuo u pobjedu 5:2, koja mu praktički otvara vrata četvrtfinala Lige prvaka

Redsi su poveli 2:0, no aktualni europski prvak je u nastavku dvoboja preokrenuo rezultat postigavši čak pet golova. Real je time postao prvi klub u povijesti koji je zabio pet golova Liverpoolu u nekoj europskoj utakmici na Anfieldu.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ponovo je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak te započeo akciju kod zadnjeg, petog pogotka španjolskog sastava.

Za sjajnu predstavu koju je pokazao dobivao je pohvale sa svih strana.

'Bio je to uobičajeni Modrić, najbolji koji se može vidjeti, konstantan, u ritmu, s dobrom kontrolom lopte. Mislim da je on bio ključ kada smo imali poteškoća', kazao je strateg Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti.

'Ovo su turniri za igrače poput Modrića, Kroosa i Benzeme, gdje iskustvo čini razliku. Kada gubite 2:0, iskustvo ovih igrača je ključno za pomoć mlađim elementima da ostanu koncentrirani', dodao je talijanski stručnjak.

Naravno, takve Ancelottijeve riječi čak su i razumljive, jer ipak je Modrić dio njegove momčadi.

Realovi navijači nadaju se da tako biti i sljedeće sezone. Jer uprava kluba sa Santiago Bernabeua još uvijek nije ponudila Modriću novi ugovor. Aktualni mu istječe na kraju ove sezone.

A o toj temi, ali i Modrićevoj prezentaciji, s time da treba naglasiti da je kapetanu hrvatske reprezentacije već punih 37 godina, rekao je i Nijemac na klupi Liverpoola Jürgen Klopp.

'To nije moj problem (op.a., misli na ponudu novog ugovora Modriću). On je sjajan igrač i siguran sam da će Carlo Ancelotti i Real Madrid učiniti pravu stvar s Modrićem', vrlo konkretan bio je Klopp.

  • +12
Liga prvaka: Liverpool - Real Madrid, 21.2.2023. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Više statstike potražite OVDJE.