taj odgovor zanima sve

Kyliana Mbappea novinari u Sarajevu potpuno izbacili iz takta jednim pitanjem; je li zvijezda pretjerala svojom nervoznom reakcijom?

01.04.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Vodeći strijelac francuske Ligue 1, napadač PSG-a, Kylian Mbappe proteklih je dana nosio dres francuske nogometne reprezentacije, ali u dresu Tricolora u tri zadnje utakmice se baš i nije nešto proslavio.

Francuska je u proteklih osam dana odigrala tri utakmice. Protiv Ukrajine (op.a. završilo je 1:1), a Mbappe je igrao do 77. minute. Potom je protiv Kazahstana, u pobjedi 2:0, igrao od 59. minute, ali je u 75. promašio penal, da bi u zadnjem okršaju, u srijedu protiv BiH i pobjedi Francuske 1:0 odigrao svih 90 minuta. No, ni u jednoj od tih utakmica Mbappe nije zabio gol.

Prema tome, nije teško zaključiti da se napadač PSG-a nalazi u laganoj golgeterskoj krizi u reprezentativnom dresu, a novinare je nakon utakmice na Grbavici ponovno zanimalo je li donio odluku o svojoj budućnosti.

Nije Mbappe bio previše voljan pričati na tu temu te je kratko i možemo reći čak i nervozno, poručio:

'Moja budućnost? Najvažnije je da se čovjek osjeća dobro tamo gdje je trenutno. Naravno, kada donesem odluku, to ću javno priopćiti', rekao je ovaj brzonogi nogometaš nakon utakmice na Grbavici.

Mbappea se često spominje kao igrača koji će napustiti redove PSG-a. Kao buduća destinacija spominje se Real Madrid koji mašta upravo o 22-godišnjem francuskom napadaču, koji je u Pariz stigao 2017. godine iz Monaca za vrtoglavih 180 milijuna eura.

Naravno, francuski prvak, kojem novac nije prioritet, Mbappeu nudi nastavak suradnje. A konačnu odluku o tome gdje će nastaviti karijeru, najvjerojatnije ćemo doznati na kraju sezone.