sve snimljeno

[FOTO] Englezi se teško mirili s ispadanjem i napali hrvatske igrače dok su slavili; poznato je i tko je bio najratoborniji

31.03.2021 u 22:23

Bionic
Reading

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija usprkos 1:2 porazu od Engleske u Koperu u susretu posljednjeg, 3. kola skupine D izborila je prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Sloveniji, a poslije susreta dogodio se sukob među igračima

Podsjećamo, Hrvatska je bila pred ispadanjem nakon što je Engleska golovima Ezea (12-11m) i Jonesa (74) povela sa 2:0, no Domagoj Bradarić je sjajnim pogotkom sa 25 metara u prvoj minuti sudačke nadoknade smanjio na konačnih 2:1 što je bilo dovoljno za prolazak.

Šokirani Englezi teško su se mirili s takvim raspletom i dok su naši nogometaši zagrljeni slavili, nekoliko njih se umiješalo među hrvatske reprezentativce i stvorilo gužvu.

Bilo je tu naguravanja, možda se dogodio i koji šamar, ali je srećom bilo puno hladnijih glava koje su razdvojile najratobornije.

  • +7
Englezi se pokušali sukobiti s hrvatskim igračima tijekom slavlja Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

A najagresivniji je bio Curtis Jones, veznjak Liverpoola. Nekoliko suigrača i ljudi iz stručnog stožera moralo je smirivati mladog Engleza te ga na silu maknuti od hrvatskih reprezentativaca. Sudac je na kraju Jonesu dao crveni karton.

  • +16
Hrvatska - Engleska, Euro U-21, 2021. Izvor: Profimedia / Autor: Luka Stanzl / PA Images / Profimedia