što se to događa?

Kylian Mbappe se oglasio i još jednom sve šokirao; svi se pitaju što ustvari želi?

14.06.2023 u 11:36

Bionic
Reading

Nogometaš PSG-a Kylian Mbappe (24) potvrdio je u srijedu da će i sljedeće sezone igrati za momčad s Parka prinčeva, ustvrdivši da nije tražio transfer ni prelazak u Real Madrid...

'Sretan sam što ostajem u Parizu sljedeće sezone', rekao je Kylian Mbappe (24) u razgovoru za La Gazzetta dello Sport.

Mbappe, koji je u prošlosti bio zainteresiran za odlazak u Real Madrid, rekao je u utorak za AFP da nikada nije razgovarao o produžetku suradnje s pariškim klubom, s kojim ima ugovor do 2024. godine.

Odluka je otvorila nekoliko scenarija za njegovu budućnost, uključujući mogući odlazak ovog ljeta kako bi se izbjegao odlazak bez odštete na kraju ugovora.

No, nakon ovog istupa više nikome nije jasno što u stvari Kylian Mbappe želi? Najavom da ne želi iskoristiti opciju produženja ugovora s PSG-om koji istječe 2024. godine jasno je dao do znanja da se više ne vidi na Parku prinčeva, a sad je promijenio priču...

Francuski napadač dodao je da mu je žao zbog odlaska Lea Messija iz PSG-a.

'Nikada nije dobra vijest kada netko poput Messija ode, nisam mogao shvatiti zašto je toliko ljudi odahnulo kad je otišao. Govorimo o Messiju, njega treba poštovati, a u Francuskoj nije dobio poštovanje koje je zaslužio', istaknuo je Mbappe.

Podsjetivši da je zapravo navijač Milana, napadač PSG-a prisjetio se bivšeg prvog čovjeka tog kluba Silvija Berlusconija koji je preminuo u ponedjeljak u 87. godini.

'To je veliki gubitak za cijeli nogomet, on je bio karizmatičan predsjednik koji je izgradio veliki Milan o kojem sam sanjao kad sam bio mali', rekao je Mbappe.

Mbappe je igrač PSG-a od 2017., s momčadi je osvojio pet naslova u francuskom prvenstvu, uključujući i ovosezonski trofej, dok je u sezoni 2019./'20. igrao finale Lige prvaka.