JOŠ JEDAN BILIĆEV PLUS

'Krvnik' Walcott propušta ogled s Hrvatskom

26.08.2009 u 11:22

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđeno da će Fabio Capello morati sastaviti momčad bez Rija Ferdinanda, još jedna dobra vijest stigla je s Otoka. Dobra, naravno za Hrvatsku, a ona glasi - Theo Walcott, trostruki strijelac u Zagrebu, neće moći igrati protiv naše selekcije 9. rujna

Trostruki strijelac iz utakmice na Maksimiru, u kojoj je Engleska slavila sa 4:1 protiv Hrvatske, Theo Walcott, na radost svih hrvatskih navijača, neće biti spreman za ovogodišnji rujanski ogled na Wembleyju. Potvrdio je to i prvi čovjek struke Arsenala, Arsene Wenger.

'Theo će sasvim sigurno propustiti utakmicu Arsenala s Manchester Unitedom, ali i kvalifikacijski ogled Engelske i Hrvatske. Propustit će i prijateljski ogled sa Slovenijom 5. rujna, a razlog su još uvijek nezaliječena leđa', rekao je Arsene Wenger.

Walcott se ozlijedio u pripremnoj utakmici s Valencijom, ali kako tvrdi Arsenalov trener, ključna u njegovoj ozljedi bila je utakmica U-21 selekcije sa Sjedinjenim Državama.

'Njegova prava utakmica bila je u lipnju, a sada je već kolovoz. Mi ga, nažalost, još uvijek moramo čekati. Prema tome, igrati za Engelsku dok se ne oporavi do kraja - nema šanse', zaključio je Wenger i time sasvim sigurno donio jednu brigu manje izborniku Biliću.

Aranžman na utakmicu u London možete kupiti preko Kluba navijača Uvijek vjerni i turističke agencije Speranza