JE LI OVO PUT PREMA ZLATU?

Kritika će opet biti, ali nasmijani Čupić sve objasnio...

17.01.2015 u 19:11

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je i drugu pobjedu na SP-u, a najbolji strijelac među Hrvatima Ivan Čupić analizirao je učinak koji ima dvije strane...

Austrijancima 11, pa Tunisu 8 golova... To je realizatorski učinak Ivana Čupića koji će s pravom u priči o osobnom učinku uvijek prvo spomenuti suigrače.

'Ekipa ja ko puno  radi za mene, a meni hvala Bogu većina toga ulazi u gol,' kaže sjajni Metkovac za RTL televiziju i nastavlja u krajnje realnom tonu:

'Ne možemo reći da smo super odigrali ove dvije utakmice. Ne letimo na terenu, ali pobjeđujemo... Trebamo popraviti od svega pomalo. I u obrani i u napadu i u tranziciji, svugdje ima prostora kojega vjerujem da ćemo pronaći kada dođu ključne utakmice.'

Čupić se i sjetio prošlih natjecanja.

'Ako se sjećate na zadnje turnire smo znali ulaziti sto na sat. Sve je funkcioniralo, letjeli smo i nizali velike pobjede i onda kada bi došla borba za medalje - bi se ugasili. E malo smo to sad promijenili pa ćemo vidjeti gdje će nas ova staza odvesti,' uz smijeh poručuje Čupić koji će vjerojatno malo odmoriti protiv Irana.

Izbornik Goluža je također očekivano u prvi plan stavio rezultat.

'Jako važna pobjeda koja nam je trebala iz niza razloga. Puno smo toga napravili protiv Tunisa koji je igrao daleko bolje nego jučer, ali znali su i samo da se neće biti lako vaditi na Hrvatskoj. zadovoljan sam kontrolom utakmice, iako smo imali nepotreebnih slabijih razdoblja koja su Tunižani znali iskoristiti i zakomplicirati situaciju. Čestitam svojim igračima i hvala navijačima u čijoj podršci uživamo ovdje,' kaže za RTL izbornik.