PRAVA FORMA

Kritičari Igora Tudora još jednom su zašutjeli, a evo što je sve rekao hrvatski stručnjak na klupi Marseillea

13.10.2022 u 09:30

Bionic
Reading

Olympique Marseille je upisao novu pobjedu u Ligi prvaka, a Igor Tudor, hrvatski trener na klupi francuske momčadi, bio je raspoložen nakon osvajanja ti boda

Marseille je do velike prednosti u Lisabonu stigao u 18. minuti kada je isključen Esgaio zbog prekršaja za kazneni udarac, a siguran izvođač 11-erca bio je Guendouzi (20-11m). Alexis Sanchez (30) vrlo brzo povisio je na 2:0, a zatim je francuski sastav mirno sačuvao tu prednost.

Uoči sezone Tudor je bio žestoko napadan, pisalo se i o njegovom neslaganju s igračima, krivom načinu rada, ali je on dobrim rezultatima ušutkao kritičare. Nakon nove pobjede u Ligi prvaka oni su postali još tiši.

'U posljednje dvije utakmice uzeli smo šest bodova. Imamo veliko samopouzdanje. I za ovu utakmicu, kao što sam rekao, bili smo puni samopouzdanja. Momčad je u jako dobrom stanju. Ovo je dobro razdoblje i igrači su u pravoj formi', rekao je Tudor i dodao:

'Jučer su mi trojica-četvorica igrača prišla i poručila mi da ne brinem. Bio je to dobar osjećaj prije utakmice.'

Optimizma ne nedostaje, s pravom

'Preostale su nam još dvije utakmice i sve je moguće. Morat ćemo nastaviti u ovom ritmu. Čini nas sretnima da smo sada u ovoj poziciji. Ponosan sam na to, a igrači su sretni.'

  • +5
Sporting - Marseille, 4. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: TIAGO PETINGA