PROZVANI GOLMAN

Kristan: Nema govora o pijanstvu, trener traži izgovor

07.03.2013 u 08:18

Bionic
Reading

Nakon što je vodstvo Medveščaka kaznilo Roberta Kristana jer je alkoholiziran stigao na trening, oglasio se i slovenski vratar

U izjavi za Delo Kristan je poručio kako se ne slaže sa suspenzijom optuživši trenera Martya Raymonda da traži izgovor.

'Ne slažem se sa suspenzijom. Bio sam kod kuće sa obitelji i nema govora o nekakvom pijanstvu. Radi se o trenerovom traženju izgovora jer me često ostavlja na klupi,' poručio je Kristan.

Vodstvo kluba je u srijedu objavilo kako Kristan nije poštovao klupski pravilnik te je alkoholiziran stigao na jutrošnji trening. Vratar slovenske reprezentacija je zbog toga suspendiran na jednu utakmicu i novčano kažnjen, pa neće putovati s momčadi u Salzburg na šestu utakmicu četvrtfinala doigravanja EBEL lige protiv Red Bulla.

Hokejaši Medveščaka sinoć su poraženi u petoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige u Zagrebu od Red Bull Salzburga nakon produžetka sa 4:5 (0:2, 4:0, 2:0/1:0). Red Bull u seriji na četiri pobjede vodi sa 3:2. Sinoć je za "medvjede" branio Michael Ouzas, kojemu je to bila druga uzastopna utakmica na vratima Medveščaka. U prva tri susreta doigravanja protiv Red Bulla gol Medveščaka branio je Kristan.