NEIZBJEŽNE AMPLITUDE

Kresinger: Da bar uđem u šansu

12.08.2011 u 16:27

Bionic
Reading

Nakon gubitka tri boda i poraza kod kuće od Intera, Stanko Mršić na konferenciji za medije uoči utakmice sa Slavenom Belupom (subota, 20 sati) najavio je da očekuje pobjedu

'Nadam se da smo kroz prijateljske utakmice i treninge koje smo igrali ovaj tjedan vidjeli gdje su problemi i vjerujem da sutra možemo dobro odigrati i očekujem pobjedu. Koncentracija nas je stajala tri boda i to se ne smije ponoviti', istaknuo je vinkovački strateg dodajući da ne može računati na Matkovića, te će na gol stati Mašić ili Paradžiković.

Također, u subotnjoj utakmici u vezni red Mršić uvodi Župarića, a Tomić će u subotu biti izvan prvog sastava, dok Mazalovića neće biti ni na klupi.

Vinkovački strateg predstavio je 'farmaceute' kao iznimno dobru momčad, a s njim se složio i Dino Kresinger, koji Koprivničane vrlo dobro poznaje.

'Slaven Belupo još je bolji nego prošle sezone. Mi moramo ići na tri boda i nemamo vremena za kalkulacije. Radili smo ovaj tjedan na igri, bit će promjena. Nije me išao gol do sada, protiv Intera kolektivno nismo bili dobri, podbacili smo, nisam došao u šansu i to mi je problem. Nisam promašio šansu, nego nisam ni došao u šansu i to mi je opterećenje', zaključio je Kresinger.