pojačanje rtl-a

Kreće Europsko rukometno prvenstvo, a 'pojačanje' Gojun kaže: Prva je uvijek najteža

09.01.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Pred nama je novo Europsko rukometno prvenstvo, a Hrvatska svoj prvi nastup ima u petak, 12. siječnja, protiv Španjolske

Rukometna RTL-ova obitelj okupila se u Zagrebu uoči početka Europskog rukometnog prvenstva. Urednik RTL Sporta i emisije 'Vrijeme je za rukomet', Marko Vargek, predstavio je dvije ekipe koje će ove godine voditi gledatelje kroz rukomet na RTL-u.

S njim na čelu, u emisiji 'Vrijeme je za rukomet' gledatelji će imati prilike uživati u komentarima Gorana Šprema i Jakova Gojuna, dok u Njemačku putuju Ines Goda Forjan, Maja Oštro Flis, Filip Brkić i Nikša Kaleb.

Druženje uoči početka Europskog rukometnog prvenstva na RTL-u obilježilo je goruće pitanje - možemo li u petak, 12. siječnja slomiti nezgodnu reprezentaciju Španjolske? Pitanje je to na koje nitko ne može dati odgovor, no Marko Vargek i ekipa emisije 'Vrijeme je za rukomet' spremni su i jedva čekaju početak uzbudljivog natjecanja!

'Spreman sam i smatram da su svi sastojci za dobru priču ovdje. Reprezentacija igra dobro, novi izbornik ima jasan popis, igramo brži rukomet sa agresivnom obranom, sve što suvremeni rukomet traži za dobar rezultat. Gojun i Šprem također su spremni. Gojun je britak u komentarima, a Šprem je iznimno duhovit, brz te također iznimno stručan', jasan je Vargek. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' kreće 12. siječnja od 19.45 sati, a Vargek najavljuje: 'Moje predviđanje - pobjeda Hrvatske nad Španjolskom, s pet razlike.'

Jakov Gojun ne krije uzbuđenje uoči velikog natjecanja, ali i njegovog angažmana na RTL-u. On je svakako najzvučnije pojačanje RTL-ove ekipe...

'Nakon blagdana uvijek je vrijeme za rukomet. Utakmica protiv Španjolaca neće biti lagana, prva je uvijek najteža bez obzira na protivnika! Vjerujem da mi sa Španjolcima možemo, a imat ćemo i veliku snagu u podršci sa tribina. Fokusiran sam, uzbuđen i dat ću sve od sebe da preciznim komentarima gledateljima dočaramo prvenstvo', ističe proslavljeni rukometaš Gojun .

Gledatelji će Europsko rukometno prvenstvo, koje se održava od 10. do 28. siječnja u Njemačkoj, moći pratiti na RTL-u i platformi VOYO.