'KUHA' SE UOČI NOVOG IZBORA

Kratka poruka Sergija Ramosa za Luku Modrića dignut će na noge bijesnog Cristiana Ronalda i njegovu svitu

01.09.2018 u 08:23

Bionic
Reading

Luka Modrić (32) najbolji je igrač Europe prošle sezone po izboru Uefe, a 24. rujna Fifa odlučuje o najboljem nogometašu svijeta. Za braniča Sergija Ramosa nema dvojbe kome bi trebala pripasti nagrada 'The Best'

Hrvatski kapetan dobio je veliko priznanje od novinara i trenera koji su ga u Uefinom izboru proglasili najboljim, a to je izazvalo ružne reakcije iz tabora Cristiana Ronalda u kojem smatraju da je tu nagradu zaslužio samo Portugalac zbog učinka u prošlosezonskoj Ligi prvaka (15 pogodaka). Napadač Juventusa nije se ni pojavio na svečanosti u Monte Carlu te je time samo pokazao što misli o svemu.

Za nešto više od tri tjedna naš veznjak mogao bi primiti i nagradu 'The Best' koju dodjeljuje Fifa za naj svjetskog nogometaša, a branič Reala Sergio Ramos smatra da i ta nagrada pripada suigraču iz Reala te je na Modrićevom instagramu objavio fotografiju gdje daje poljubac u obraz hrvatskom kapetanu uz priloženu poruku: 'Sada, po Zlatnu loptu'.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Stoper 'kraljeva' najvjerojatnije je mislio na sljedeći veliki izbor, a to je The Best, jer se Fifa 2016. razišla s uglednim France Footballom koji je zadržao pravo na naziv Ballon d'Or' (Zlatna lopta), a koji svoj izbor ima u prosincu ove godine.

No jasno je da je Modrić u oba ta izbora prvi kandidat. Isto tako ne sumnjamo da će Ramosova poruka potpore Modriću izazvati negativne reakcije kod samog Portugalca te još jednom dići na noge njegove fanove, bliske prijatelje i obitelji koji svojim izjavama i objavama na društveniim mrežama omalovažavaju konkurenciju, u ovome slučaju Luku Modrića.

Savršeni veznjak - Luka Modrić Izvor: Društvene mreže