sebični cristiano

Juventus otkrio kako je Ronaldo reagirao na priznanje Modriću: Sramota za Portugalca

31.08.2018 u 15:57

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri kaže kako je Cristiano Ronaldo vrlo ljutit jer od Uefe nije dobio nagradu za najboljeg nogometaša sezone, a potvrdio je i da će Portugalcu društvo u napadu protiv Parme u subotu praviti Mario Mandžukić...

Podsjetimo, iako je 33-godišnji Portugalac postigao 15 pogodaka prošle sezone u Ligi prvaka Luka Modrić je na kraju proglašen na gala svečanosti u Monte Carlu najboljim nogometašem prethodne europske sezone, u kojoj je po četvrti put osvojio elitno klupsko nogometno natjecanje u karijeri.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Iz Ronaldovog tabora stigle su žestoke reakcije, a menadžer Jorge Mendes takav je izbor nazvao sramotom, dok je i Cristianova sestra Katia Aveiro na društvenim mrežama ismijala Modrićev trijumf.

Na press konferenciji uoči dvoboja s Parmom trener Juventusa potvrdio je da je Cristiano bio bijesan zbog poraza od Modrića te se zato nije pojavio na svečanosti. Još jedan dokaz sebičnosti ovog čovjeka koji ništa ne želi prepustiti sadašnjim i bivšim suigračima.

'U četvrtak je bio ljutit jer nije postao najbolji nogometaš Europe, iako je zabio 15 golova. To pokazuje da uvijek želi biti najbolji,' izjavio je Massimiliano Allegri i opravdao njegov izostanak s dodjele nagrada:

'To je bila osobna odluka i mora se poštivati.'

Zanimljivo, Ronaldu koji ne cijeni nikog osim sebe dodatna će sol na ranu biti ta što će u subotu morati usko surađivati s drugim Hrvatom na travnjaku, u dvoboju protiv Parme.

'Igrat će zajedno Ronaldo i Mandžukić, a tko će im biti treći partner u napadu nisam još odlučio,' priznao je Allegri.