KAO U LIGI PRVAKA

Kramarićev debi ostao u sjeni, ali sada mu se sprema - spektakl!

17.01.2015 u 21:36

Bionic
Reading

Andrej Kramarić je imao 'tihi debi u Premiershipu protiv Stokea, što je razumnim tonom komentirao i njegov trener Pearson. Ipak, razdoblje pred Andrejem upravo je nevjerojatno bogato najtežim iskušenjima

Leicester je doma izgubio iznimno važne bodove protiv Stokea. Mreže su mirovale do 63. minute kada je Bojan krkić šokirao domaće navijače, a trenera 'lisica' pearsona natjerao na ofenzivnu zamjenu. Ušao je Kramarić, ali pomaka nije bilo. Niti ga je moglo biti u tih 25 minuta, kaže trener koji je zamoljen za komentar prvog dvoboja najskupljeg pojačanja Leicestera.

'Uvijek je nezgodno ocjenjivati igrača na temelju ulaska u igru kada momčad već gubi i nije pretjerano kreativna u ostatku utakmice... Drago mi je da je Andrej imao priliku iskusiti igru pred našim navijačima i da će spremniji dočekati teške zzazove koji su pred nama. On je rođeni strijelac, to će izići na vidjelo,' kaže Pearson čiji Leicester leži na dnu ljestvice tri boda iza linije spasa.


Tri boda u nogometu zaista nisu razlog za paniku, ali u slučaju Leicestera jesu. Zbog rasporeda. Pred njima je naime razdoblje od 50 dana u kojemu ih čekaju gotovo sve najbolje engleske momčadi. 'Zagrijavanje' je već u subotu u kupu kod Tottenhama, a zatim slijedi i put na Old Trafford Kramarića i suigrača. Svojevrsni intermezzo je domaći ogled s crystal palaceom, nakon čega Leicesteru slijede ligaška gostovanja kod Arsenala i Evertona. kao u lošoj reklami... to nije sve. Zatim će na svom travnjaku čekati Chelsea i strahovito teško razdoblje zatvoriti 4. ožujka u gostima kod Manchester Cityja. Kramariću i posrnulim lisicama slijedi najteža serija od svih europskih sastava, ali ako tu rezultatski dodatno ne potonu - imat će pravu priliku za spas turbulentne sezone.

Preokret na 5:3 s Unitedom je pokazatelj da Leicester može, ali su to rijetko pokazivali...