PREPOROD U NJEMAČKOJ

Kramarić potpuno oduševljen: Tako se to radi!

20.03.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Andrej Kramarić poručio je svojim suigračima nakon pobjede u Hamburgu da se samo takvim pristupom može osigurati opstanak u Bundesligi...

Hoffenheim se definitivno probudio otkad je hrvatski 24-godišnji napadač došao na posudbu ove zime. U posljednje četiri utakmice ima tri pobjede i velikim koracima grabi u sigurne vode, iako je prije samo mjesec dana bio gotovo otpisan.

Kramarić je u pobjedi u subotu 3:1 u gostima kod HSV-a zabio svoj četvrti pogodak u Bundesligi te tako nastavio pozitivan niz koji će ga zasigurno odvesti na Euro u lipnju s hrvatskom reprezentacijom. Andrej se čini se odlično uklopio u njemački nogomet, a nakon važne pobjede bio je oduševljen.

'Pokazali smo karakter u jednoj vrlo teškoj gostujućoj utakmici. Samo tako se može ostati u Bundesligi, držeći se zajedno,' prenosi Kicker izjavu ponosnog hrvatskog napadača.

Jedan od zaslužnih je i mladi 28-godišnji trener Julian Nagelsmann koji je probudio momčad i vuče dobre poteze tijekom utakmica pa je tako izvadio Kramarića sredinom drugog dijela i uveo Vargasa koji mu se par minuta kasnije odužio pogotkom.

'Ovo definitivno nije bila laka utakmica, sretan sam zbog ekipe i pobjede,' izjavio je strateg Hoffenheima kojeg u sljedećem kolu čeka domaći susret protiv Kölna.