BJELANOVIĆ TALIJANIMA

'Kramarić je jako gladan igre i bio bi idealna kupovina!'

05.01.2016 u 09:09

Bionic
Reading

Bivši hrvatski napadač Saša Bjelanović u intervjuu za Tuttosport objasnio je Talijanima kvalitete Andreja Kramarića koji bi bio odlično pojačanje za Torino...

Vardy se možda ozlijedio i mora na operaciju, no Leicester City čini se da ne računa i dalje ozbiljno na Andreja Kramarića. Već na samom početku prijelaznog roka doveden je novi napadač, mladi 19-godišnji engleski reprezentativac Demarai Gray. Hoće li ovaj talent dobiti priliku odmah ili tek u sezonama koje dolaze zasad nije poznato, ali odlazak hrvatskog napadača opet je postao aktualan.

Prema pisanju svjetskih medija, u Italiji ima najviše zainteresiranih klubova, gotovo svi iz sredine i donjeg doma ljestvice. S obzirom da se Torino spominje kao najizglednija opcija talijanski dnevnik Tuttosport zatražio je mišljenje hrvatskog napadačkog autoriteta o ovom poslu.

'Kramarić ima ludu želju igrati. U Leicesteru je potpuno zatvoren od strane Vardyja pa možemo reći da nema sreće. Ali i Kramarić je talent, sjajan strijelac. Trebalo mu je samo pola sezone da zabije 21 gol za Rijeku i bude najbolji strijelac lige,' objasnio je bivši napadač brojnih talijanskih klubova uključujući i Torina, Saša Bjelanović.

'To bi bio odličan posao, jer Kramarić nije samo dobar s nogama, već ima i sjajan temperament, ogromnu glad za igrom, jer ne želi izgubiti Europsko prvenstvo. I dalje ga zovu u reprezentaciju, ali jasno je da ima želju igrati. Hrabar je i jako ambiciozan. Dao bi Torinu sve što ima. Poznajem ga, on je jedan ozbiljan i vrlo odlučan momak,' dodao je čovjek koji je prošle godine prestao igrati nogomet i sada radi u Hajduku.

'Kramarić više podsjeća na Kalinića nego na Mandžukića. Više je tehničar i igra više nogama u odnosu na napadača Juventusa. Može igrati na poziciji centarfora, ali i dolaziti iz drugog plana. Dobar je kao strijelac, ali također otvara prostore za suigrače. Ima dobar udarac i koristi obje noge te igra dobro i glavom. Ne bi imao problema igrati s Quagliarellom, Belottijem i Maxijem Lopezom. On je definitivno povoljna kupovina za Torino u ovim okolnostima,' poručio je Bjelanović Talijanima.