james nije zadovoljio

Kovaču je dosta zvijezde koju mu je Real uvalio: Vraća ga nazad u Madrid?

24.04.2019 u 16:45

Bionic
Reading

Španjolska Marca naglašava ove srijede kako James Rodriguez nije po ukusu Nike Kovača te se očekuje da će biti vraćen Realu ovog ljeta...

Kolumbijski 27-godišnji krlini napadač polako gubi zvjezdani status u današnjem nogometu. Nakon što ga je Zinedine Zidane minimalno koristio tijekom svojih europskih pohoda na čelu Reala, nije se puno poboljšala situacija ni otkad je otišao na posudbu u Bayern.

  • +9
Bundesliga, FC Bayern - Borussia Dortmund Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Doduše, prošle sezone nastupio je u 19 utakmica Bundeslige pod Ancelottijem i Heynckesom, ali otkad je Niko Kovač preuzeo kormilo minutaža mu se smanjila, kružile su glasine i o svađi s bivšim hrvaskim izbornikom, a u zadnje vrijeme James igra sve manje, a oni koji su na travnjaku sve bolje.

U ključnoj utakmici Bundeslige protiv Borussije Dortmund koju je Bayern pobijedio s visokih 5:0 James Rodriguez nije dobio niti minute.

Španjolski dnevnik Marca naglašava kako Kolumbijac nije po ukusu Nike Kovača, a njemački Bild tvrdi da ga nema više namjere previše koristiti jer nije dovoljno brz da bi mogao izvršiti taktičke zadatke koje stavlja pred njega.

Vjeruje se da će Kovač poslati Rodrigueza nazad u Madrid ovog ljeta, ali Zinedine Zidane time neće biti oduševljen pa će James vjerojatno morati potražiti neku treću sredinu uoči sljedeće sezone...