PRIPREME ZA OSIJEK

Kovač ugodno iznenadio Modrića, ali Kranjčar je problem

  • +3

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

Bionic
Reading

Hrvatski su reprezentativci u ponedjeljak odradili lakši trening, što im sasvim sigurno nakon dva dana intenzivnih treninga i odgovara. No lijepu atmosferu kvari tek ozljeda Nike Kranjčara koji je nakon detaljnih liječničkih pregleda javio izborniku da na njega ne računa

Nakon što su zbog ozljeda otpali Ivo Iličević i Ivan Strinić, pod velikim je upitnikom bio i Niko Kranjčar, koji je sa svojim QPR-om proteklog vikenda razigravao za ostanak u Premiershipu. Na svu sreću, taj je posao odrađen uspješno... Međutim, Niko se u toj utakmici nezgodno ozlijedio i do ponedjeljka je njegov dolazak bio pod upitnikom. Sve dok nisu stigli liječnički nalazi zbog čega je morao otkazati nastup na SP-u. Naime, na pregledu u bolnici Sv. Katarina utvrđeno je kako Kranjčar ima rupturu mišića natkoljenice.

S nestrpljenjem se čeka i dolazak novog europskog prvaka Luke Modrića. No dirigent igre 'kraljevskog kluba' dobio je nekoliko slobodnih dana te će se reprezentaciji priključiti tek u petak kada reprezentacija stigne u Osijek, u kojem će se u subotu, 31. svibnja igrati prijateljska utakmica protiv Malija. Zaista lijepa gesta izbornika Hrvatske Nike Kovača koji je Modriću dao nekoliko slobodnih dana više nego što  se sjajni veznjak mogao nadati. Nema sumnje kako će ih Luka provesti u svom Zadru s obitelji kako bi svjež i odmoran krenuo u drugu fazu priprema za SP.