NIŠTA OD SP-A

Novi šok za Kovača: otpao i Niko Kranjčar!

  • +3

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez još jednog važnog igrača. Zbog ozljede mišića natkoljenice otpao je Niko Kranjčar, što je novi šok za izbornika Niku Kovača

Na putu prema SP-u u Brazilu nakon Strinića i Iličevića ozljeda je iz stroja hrvatske reprezentacije izbacila i 29-godišnjeg veznjaka Niku Kranjčara. On se ozlijedio na posljednjoj utakmici razigravanja za ostanak u Premiershipu, u dvoboju njegova QPR-a i Derby Countyja, a  liječnički je pregled potvrdio kako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi.

Na pregledu u bolnici Sv. Katarina utvrđeno je kako Kranjčar, koji će u kolovozu proslaviti 30. rođendan, ima rupturu mišića natkoljenice.
'Nažalost, zbog te ozljede izbivat će četiri do šest tjedana, a to je predug period da bismo ga čekali. I izbornik Niko Kovač, koji je svojevremeno s mlađim Kranjčarom dijelio svlačionicu, žalostan je zbog takvog raspleta. Znamo koliko Niko ima godina i da je ovo uistinu velika prilika za odlazak na SP', rekao je novinarima glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Podsjetimo, tijekom ponedjeljka Niko Kranjčar je u društvu svoje djevojke Zrinke Cvitešić stigao u Zagreb iz Londona, a sve su snimili fotografi.

334483, 334363, 334471, 334530