rebić bliži odlasku?

Kovač u problemu: U paketu bi doveo Hrvata i Srbina, ali na prodaju je samo jedan?!

24.12.2018 u 09:44

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik, a trenutno trener nogometaša Bayerna, Niko Kovač, nakon turbulentnih listopada i studenog, kraj prvog dijela sezone ipak je uspio privesti kraju te je s pet uzastopnih bundesligaških pobjeda ipak smanjio zaostatak za vodećom Borussijom (D)

Posljednju pobjedu prije Božićno-novogodišnjih praznika, Bayern je upisao kod Eintrachta, što je ujedno bio i sretan povratak Nike Kovača u grad gdje je utirao put prema najvećem njemačkom klubu.

No, iz Frankfurta bi Niko Kovač za sobom poveo i dvojicu igrača, hrvatskog reprezentativca Antu Rebića te mladog srpskog reprezentativca Luku Jovića, koji je ove sezone zabio 17 golova u dresu Eintrachta. 12 puta je pogodio u Bundesligi (najbolji je strijelac lige) i pet puta u Uefinoj Europa ligi.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Rebić i Jović? Ne znam je li blagajna Bayerna dovoljno puna i da ih mogu kupiti obojicu. Ali ako ipak pošalju ponudu, definitivno znam kojeg bih od njih dvojice radije zadržao', rekao je prvi čovjek Eintrachta Peter Fischer čiji se klub bori za plasman u Ligi prvaka.

'Sjećam se kad su skauti Unterhachinga dolazili na utakmice. Danas su tu skauti Manchester Uniteda, Real Madrida, Juventusa, Liverpoola i Bayerna. Ne, ne želi samo Bayern naše igrače. Postoji zanimanje mnogih drugih klubova. Ipak, mi smo opušteni i ne želimo ništa na silu', objasnio je gazda kluba iz Frankfurta.

Naravno, nama je teško u ovom trnutku i iz ove perspektive teško donositi zaključke koga bi Fischer pustio a koga ne. S obzriom na godine i vjerojatnost veće zarade, onda bi mu Jović trebao biti prioritet u zadržavanju. 

Prema tome, mi se samo možemo nadati da je onda Rebić ipak bliže odlasku to jest preseljenju u Bayern. Makar, vrijeme će pokazati.