PROMJENE NA POLJUDU

Kouassi otputovao u Kinu, čeka se još povratak Reje

16.02.2015 u 11:47

Bionic
Reading

U nedjelju je još sjedio na tribinama poljudskog stadiona, a onda je u ponedjeljak sjeo na zrakoplov te preko Pariza otputovao za Kinu na liječnički pregled i potpis ugovora sa Shanghaijem SIPG

Iako je još prošlog petka dogovoren transfer Bjelokošćanina Kouassija iz Hajduka u kineski Shanghai SIPG, do ponedjeljak su se čekale bankovne garancije. I očito su one 'sjele' na poljudsku adresu, pa se - sada već bivši napadač 'bilih' - uputio prema Dalekom istoku gdje bi tijekom dana trebao obaviti liječnički pregled i formalno staviti potpis na ugovor.

Transfer u Kinu težak je oko 2,5 milijuna eura, s time što bi Hajduku pripalo oko 1,7 milijuna eura dok bi preostalih 800.000 eura podijelili nogometaš i posrednici.

Naravno, s obzirom na stanje u Hajdukovoj blagajni, onda je jasno da se ovakav posao prihvaća kao nužnost i olakšanje jer dobivenim novcem, baš kao i onim od prodaje Bradarića i Milića može normalnije poslovati odnosno živjeti.

Također, ovaj bi transfer trebao i osigurati novac kojim bi se platio dolazak Edoarda Reje, ukoliko se ovaj talijanski stručnjak nije predomislio a što bi se trebalo obznaniti tijekom ponedjeljka.