HRABRI IVICA

Kostelić: Koljeno je sve gore, ali neću se predati

Bionic
Reading

Ivica Kostelić već duže vrijeme muku muči s koljenom koje je, prema njegovim riječima, u sve lošijem stanju. Zato i ne čudi što ove sezone najbolji hrvatski skijaš još nije došao na pobjedničko postolje. No Ivica se ne predaje

Jedan od najboljih skijaša svijeta i 'doktor' za slalom Ivica Kostelić trenutačno se nalazi u Italiji gdje se ga u utorak očekuje slalomska utrka. Ipak, najboljem hrvatskom skijašu su trenutno neke druge stvari na pameti. Prvenstveno problemi s koljenom koji su evidentni.

'Nažalost, situacija s koljenom je svake godine sve gora. Zasad pijem lijekove koji saniraju bol te se mogu skijati, a dokle god će biti tako, mogu se natjecati', kazao je Ivica za hrvatske medije te nastavio:

'Svaki dan vodimo borbe s koljenom i radimo svašta da koljeno bude u redu. Razlika od moje šampionske godine i ove je ta u kakvom je stanju koljeno jer tako i skijam.'

Kostelić je kazao kako će sigurno voziti dva kombinacijska spusta, a superveleslalomske i veleslalomske utrke neće propuštati te kazao kako, bez obzira na stanje u koljenu se neće odustati već će se boriti i natjecati.