SPREMNI I ORNI

Koprivnica se priprema za Šibenik

15.02.2009 u 16:36

Bionic
Reading

Nakon povratka iz Turske, gdje su obavili najvažniji dio priprema za nastavak sezone, nogometaši Slaven Belupa od ponedjeljka kreću s 'akcijom Šibenik'; 22. veljače, naime, u Koprivnicu stižu Šibenčani, a bodovi su i jednima i drugima izuzetno važni

Nogometaši Slaven Belupa, četvrtoplasirane momčadi hrvatskog prvenstva, od ponedjeljka kreću sa završnim pripremama za nastavak domaće nogometne sezone. Idućeg vikenda u Koprivnici će gostovati Šibenik, a s obzirom na to da se i jedna i druga momčad bore za treće mjesto na ljestvici, valja očekivati izvrsnu utakmicu, s puno žara, trke i, nadamo se, pogodaka.

Domaćinima će u tom smislu puno pomoći Kristijan Čaval i Dino Kresinger koji su zaliječili svoje ozljede. Čaval je ozlijedio koljeno lijeve noge na prijateljskoj utakmici s austrijskim Matteburgom prije tjedan dana na pripremama u Antalyji, a Kresinger se oporavio od ozljede 'zarađene' u prijateljskom susretu s FC Moskvom. Obojica su već krenula s laganim treninzima i prema najavama iz kluba, bit će u konkurenciji za utakmicu protiv Šibenika.

Nakon povratka iz Turske, trener Mile Petković svojim je nogometašima dao slobodnu nedjelju, a od ponedjeljka započinje 'operacija Šibenik'.