KAKO SE SAMO SJETI...

Kontroverzni Tonći Kukoč opet privukao pozornost javnosti; pogledajte zašto je Hrvat hit na internetu

14.02.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč (29) zabio je gol za pobjedu svog Honveda protiv Haladasa u osmini finala mađarskog kupa (1:0)

Nekadašnji igrač Hajduka od 2018. je u Honvedu, a sada se istaknuo sjajnom proslavom gola. Kukoč je jedini pogodak na utakmici zabio u 57. minuti, a zatim je otrčao do tribina, preskočio ogradu, sjeo te proslavio svoj gol, a u zanimljivom slavlju su mu se pridružili i navijači. To je Kukoču prvi gol ove sezone.

VIDEO GOLA I SLAVLJA POGLEDAJTE OVDJE

Inače, Kukoč je hrvatskoj javnosti poznat po kontroverznim izjavama, sam sebe je prozvao najboljim lijevim bočnim u Lijepoj našoj. U svojim istupima na društvenim mrežama omalovažavao je pojedine naše reprezentativce, znao je bocnuti i Luku Modrića te druge naše najveće zvijezde, čelnike HNS-a i Dinamo, ali bilo je i trenutaka kada se okomio i na čelnike Hajduka nezadovoljan njihovom politikom vođenja kluba, o čemu više možete čitati OVDJE.

Prije više od pet godina na humanitarnom turniru Četiri kafića u Splitu pojavio se s majicom na kojoj je bio prekrižen grb HNS-a....

Uglavnom s njime nikad nije dosadno, ali zahvaljujući ovom pogotku na portalima se pojavio kao vijest ipak zbog nogometnog razloga.