je li pretjerao?

Kontroverzni Nick Kyrgios s teškim optužbama krenuo na Hrvate

22.01.2022 u 08:38

Bionic
Reading

Kontroverzni australski tenisač, Nick Kyrgios, koji je u paru sa sunarodnjakom Thanasijem Kokkinakisom u drugom kolu Australian Opena zaustavio najbolji svjetski par - Hrvate Nikolu Mektića i Matu Pavića - optužio je trenere hrvatskog dvojca za fizički napad

Proteklih je dana izjavljivao 'ljubav' Novaku Đokoviću, tražio riječi opravdanja za postupke srpskog tenisača a koji je deportiran iz Australije.

No, očito mu ni to nije bilo dovoljno da skrene pozornost na sebe, pa je nakon pobjede nad najboljim svjetskim parom, Nikolom Mektićem i Matom Pavićem - izazvao novi skandal. Ili barem on tako misli. Jer riječi Nicka Kyrgiosa zvuče opasno.

Naime, Kyrgios je okupio novinare i objasnio im kako su ga treneri hrvatskog para htjeli pretući.

'Samo da vas obavijestim, da su me trener i kondicijski trener mojih suparnika u igri parova - htjeli pretući. Tenis je nježan sport. I to samo zato što sam se kretao po terenu i gađao ih teniskom lopticom', napisao je Kyrgios na Twitteru.

Tijekom meča Kyrgios je u nekoliko situacija svoje suparnike pogodio lopticom. Naravno, to u igri parova nije slučajnost, ali baš toliko puta?!

'To je bilo ludo. Čovjek je mislio da se radi o UFC-u', poručio je Kokkinakis.

'Oni su takvi. Navikli smo. Ali ne bi bio problem da pokažu malo poštovanja', pojasnio je Pavić nakon dvoboja.