Australac kod kuće

Pogledajte Kyrgiosov servis kakav se rijetko viđa protiv zbunjenog protivnika i to na početku meča: Pa ovo je komično!

18.01.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Nakon što je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković deportiran iz Australije, te tako ne brani titulu pobjednika na Australian Openu, show je na početku turnira ukrao otkačeni Australac Nick Kyrgios

U susretu prvog kola, u kojem je nadigrao Liama Broadyja 6:4, 6:4, 6:3, Nick Kyrgios izveo je servis kakav se rijetko viđa na ozbiljnim mečevima.

Ljubimac domaće publike već na početku meča dobio je ovacije zbog servisa kroz noge pri vodstvu 40:0. Prije toga je napravio break (oduzeo je protivniku servis), a kada je servirao kroz noge Broady se nije uspio snaći i poslao je loptu izvan granica terena.

Naravno, oduševljeni su bili i TV komentatori Eurosporta, što možete vidjeti OVDJE, a ovaj ludi servis brzo se proširio društvenim mrežama preko službenog kanala #AusOpen.

'Ohh, pogledajte ovo! Pa ovo je komično!', oduševljen je bio komentator Eurosporta.

Ovacije publike, uzdasi s tribina i sve što uz to ide - dovoljno govore. 'Slučaj Đoković' je očito brzo zaboravljen, a Kyrgios je po tko zna koji puta ukrao show.

'Cirkus je počeo! Tek je pet minuta ovdje u Melbourneu, a već domimira turnirom i tribinama', jedan je od komentara na Kyrgiosov servis.

Nakon meča Kyrgios je podijelio nekoliko autograme, opalio je nekoliko selfiea, a jedan navijač pružio mu je čaši pive. naravno da je potegnuo gutljaj iz čaše. Tek toliko da zabavi publiku!

A to vjerojatno nije sve od njega kada je ovaj turnir u pitanju. To je tek početak.