komentari na presudu

Pljušte reakcije tenisača i tenisačica o Novaku Đokoviću; francuska igračica imala je hrabrosti napisati najveću istinu

16.01.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Prvi igrač svijeta Novak Đoković izgubio je na Australskom sudu, a odmah su uslijedile brojne reakcije tenisača i tenisačica

Deveterostruki pobjednik Australian Opena neće braniti naslov. Pravna sapunica otišla je na stranu Australije, a sada su krenuli komentari Đokovićevih kolega i kolegica iz svijeta tenisa.

'Znam premalo da sudim o trenutačnoj situaciji. Ono što znam je to da je Novak uvijek prvi stajao uz igrače. Ali, nitko od nas nije stao uz njega. Budi jak Novače', poručila je Francuskinja Alize Cornet.

'Novak nikada ne bi otišao u Australiju da nije dobio izuzeće za ulazak u zemlju od strane vlade (koje je dobio; to je i prva presuda suca Kellyja). On bi preskočio Australian Open i bio kod kuće sa obitelji i nitko ne bi pričao o ovom kaosu', izjavio je kanadski tenisač Vasek Pospišil.

Austrrasli tenisač Nick Kyrgos ovih je dana davao javnu potporu Đokoviću, a nakon objave presude samo je objavio emotikon osobe koja se udara u glavu.

'Ovo nije dobro za turnir jer je bolje kada svi vrhunski igrači igraju. Bit će puno pitanja o tome što se ovdje dogodilo i o situaciji u kojoj se nalazio. Novak je netko koga poznajem od 12. godine, netko koga poštujem i s kim sam se natjecao. Ne sviđa mi se što je u ovoj situaciji i ne sviđa mi se što je bio u pritvoru. Situacija je za sve bila jako loša. Čini mi se da se sve ovdje dogodilo ekstremno u zadnji tren i zato je nastao takav kaos', rekao je Škot Andy Murray.

  • +4
Novak Đoković na treningu u Australiji Izvor: Profimedia / Autor: Kelly Defina / AFP / Profimedia