STO LJUDI, STO ĆUDI

Komentari čitatelja tportala o Cro Copu

31.10.2011 u 10:03

Bionic
Reading

Cro Copova nova borba i novi poraz dobili su veliku pozornost. I čitatelji tportala rekli su svoje mišljenje o hrvatskom gladijatoru

U komentarima na tportalu ima različitih mišljenja o Filipovićevoj borbi s Nelsonom i najvjerojatnijem kraju karijere. Neki hvale Cro Copove prijašnje uspjehe, a neki ne baš lijepim riječima pišu o njegovim mečevima. Mi smo izdvojili po pet pozitivnih i po pet negativnih komentara o borcu koji nije uspio jednako biti uspješan u UFC-u kao što je bio u Prideu.

POZITIVAN STAV JAVNOSTI:

Vihor: Bez obzira na sve, veliki je borac i može uzdignute glave napustiti ovaj krvavi sport, a mi svi možemo biti ponosni na Mirka. HVALA TI OD SRCA.

Seoska budala: Kad se netko takav kao Cro Cop pojavi pred kamerama i kad ga cjeli svijet vidi, pa čak i kada gubi, nitko mu neće zviždati jer je sportaš. Oni su tu da podnose batine i kad pobjeđuju i kad gube. I za to mu svaka čast.

Barba: Nema slavlja, nema tuge. Mirko je jedna sportska životna priča koja ima svoj početak i svoj kraj. Priča kao i tisuće drugih, samo za razliku od mnogih laprdala, on je svoju gradio u znoju i suzama.

king tom: Mirku svaka čast i hvala za sve što je pružio u svojoj borilačkoj (sportskoj) karijeri, jedina zamjerka je što nije znao kada treba kopačke (rukavice) objesiti o klin i otići s okusom pobjednika, a ne sa stigmom gubitnika!

Jurek: Mirko, nema ti se što zamjeriti, jedan si od ponosa hrvatskog sporta, ali shvati da je vrijeme kada treba reći 'doviđenja', otići na koji meč, primiti se nekog drugog posla ili zanimacije... sve osim odlaska je nepotrebno silovanje i rasprodaje jedne vrlo uspješne sportske karijere. Imaš prekrasnu obitelj, imaš za koga živjeti, pusti sva ta maltretiranja i sretno ti bilo u civilstvu.

NEGATIVAN STAV JAVNOSTI:

Ana12: Nema on pojma o tom sportu. Nisu to namještene borbe kao u Japanu.

Ćiro: Na kraju vam ponavljam, ovaj Filipović je obična pušiona, a spremat će za razliku od vas 12.000 povlaštenih kuna, bit će mladi saborski umirovljenik.

Pardubica: Pametnoga čovjeka 'jednom udariš, pa se opameti', ali budalu 'treba stalno tući - da dođe k' pameti'!

kkk: Kad je veliki borac ušao u kavez, gdje se dobivaju žestoke batine, nije polučio uspjeh, jer on nije naučio da se batine dobivaju, ako se želi opstati. Ne igra tu 'high kick' preko glave protivnika, a protivnik se ruši, bez da je taknut. Ustvari, živo mi se fućka za vreću za nabijanje.

Nenoo: Filipović, ha-ha-ha-ha... još jedna pi… razmažena što glumi veličinu, a ustvari je nula.

Nelson je osjetio posljednji Cro Copov lijevi high-kick