ISPRAVLJANJE POGREŠKE

Kloppov potez godine: Gerrard se vraća u Liverpool

04.11.2015 u 10:32

Bionic
Reading

Steven Gerrard je proljetos mahnuo na pozdrav svom Anfieldu i preselio se u američki LA Galaxy. Dres sa brojem osam i dalje ga čeka, a trener Klopp želi ga vratiti u momčad

Steven Gerrard je zabio u Liverpoolovoj katastrofi (6:1) kod Stokea za kraj sezone, te tako nakon 17 profesionalnih sezona napustio matični klub kojemu je pristupio kada je imao sedam godina. Brendan Rodgers je procijenio da mu legendarni kapetan više ne treba, no njegov nasljednik na klupi Liverpoola Jürgen Klopp se ne slaže.

Već je u nekoliko navrata, piše engleski The Independent, Klopp telefonski kontaktirao Gerrarda i sada je dobio zeleno svjetlo od igrača da pokrene akciju povratka.

Za sada, piše isti izvor, LA Galaxy nije spreman pustiti Gerrarda na zimsku posudbu (na koju su dvije godine u Milan bili puštali Beckhama) u Liverpool, i čini se da će Klopp Liverpoolovu legendu morati - otkupiti. Gerrard (35) ima još jednu sezonu ugovora u MLS-u i ostaje vidjeti koliko će Galaxy tražiti za svog veznjaka i hoće li njihovi zahtjevi doći na odobravanje uprave s Anfielda. Amerikanci su u odličnoj pregovaračkoj poziciji, no Klopp s Gerrardom želi vratiti apsolutnu razinu predanosti u klub i kapetan bi se mogao vratiti u matično jato prije očekivanoga.