PORUKA IZ WERDERA

Klasniću, nemoj uništavati veze s nama

16.04.2009 u 11:30

Bionic
Reading

Ionako narušeni odnosi Ivana Klasnića s čelnicima bivšeg mu kluba Werdera svakim danom su sve lošiji. Prvo se hrvatski reprezentativac naljutio na Werderove liječnike jer ih smatra krivima za probleme s bubregom, da bi se potom okomio i na čelnike, za koje kaže da se nisu udostojili pošteno oprostiti od njega kad je odlazio. Naravno, iz Werdera je ubrzo stigla žestoka reakcija

Nakon sedam godina provedenih u Werderu Klasnić se skrasio u Nantesu, no ostali su repovi u odnosu s bivšim klubom. Klasnić je krenuo u pravnu borbu s Werderom kako bi dokazao neprofesionalno ponašanje klupskih liječnika u liječenju njegovih problema s bubregom, a potom se medijima požalio i na loš odnos kluba prema njemu nakon što je otišao.

U Werderu je tradicija da se igraču koji igra posljednju utakmicu za njih bude uručen skupocjeni sat. Klasnić ga nije dobio i pogodilo ga je što klub nije pokazao respekt prema njemu, premda je sedam godina branio klupske boje.

'Žalosno je što se klub nije mogao dostojno oprostiti od igrača koji je toliko dao za njega', kazao je Klasnić Bildu te pojasnio priču o spornom satu koji nikad nije dobio.

'Nazvala me tajnica sportskog direktora Klausa Allofsa i kazala mi da dođem po sat u klub. Ja nisam došao, a iz kluba se čak nisu potrudili ni da mi ga naknadno pošalju.'

Naravno da nije dugo trebalo čekati reakciju iz bremenskog kluba, koju je Klasniću odaslao upravo Klaus Allofs.

'Klasnić ne bi trebao uništiti veze s nama i tako reagirati zatvaranjem vrata. Radi se o skupocjenom satu koji nije jednostavno poslati poštom. S obzirom da dolazi u Bremen zbog suđenja, iskoristit ćemo priliku da mu ga uručimo osobno', kazao je Allofs.

U petak će Klasnić zajedno s Werderovim liječnikom dr. Götzom Dimanskim biti ispitan pred sucem i tako će započeti sudski proces za koji se predviđa da bi mogao biti gotov do kraja godine.