PLJUNUO, ALI KRAJ TERRYJA

Klasnić: Terry me udario šakom u bubreg

11.09.2009 u 14:53

Bionic
Reading

Nakon što ga je John Terry optužio da ga je pljunuo nakon utakmice, hrvatski napadač Ivan Klasnić priznao je nedjelo, ali tvrdi da nije pljuno igrača, nego pokraj njega, na travnjak. Međutim, Terry nije spomenuo da je šakom udarao našeg igrača u mjesto na kojem mu je izvršena transplantacija bubrega

U razgovoru koji je objavio The Sun, Ivan Klasnić i njegov novi trener u Boltonu, Gary Megson, potvrdili su da je hrvatski reprezentativac pljunuo prema engelskom kapetanu i igraču Chelseaja Johnu Terryju.

'Istina je da je Klasnić pljuno, ali ne na Terryja, već na travnjak, pokraj igrača', naglasio je Megson kako bi ublažio napade na našeg igrača.

Međutim, kada se pročita što je Klasnića razljutilo, njegova je reakcija donekle razumljiva.

'On me udario šakom točno u mjestu gdje sam operiran. Bio sam sretan što nosim zaštitni pojas. On je prvi igrač koji me ciljano udarao po bubrezima. Osim toga, prvo me uvrijedio pa me onda i udario. A sada on mene optužuje za pljuvanje? Nisam to učinio. To jest, pljunuo jesam, ali ne na njega, nego na travnjak', rekao je Klasnić, a prenose britanski mediji.

Megson je Klasniću zaprijetio da takve stvari ne smije raditi kada bude nastupao za Bolton u Premeirshipu, ali je i otvoreno stao na stranu našeg napadača.