HRVATSKI STRIJELAC

Klasnić: Sada kreće preporod Boltona

08.11.2011 u 17:02

Bionic
Reading

Hrvatski internacionalac Ivan Klasnić ove sezone preporodio se u Boltonu. U posljednjoj utakmici Premiershipa Klasnić je zabio dva gola Stokeu

Nakon 11 odigranih kola Bolton se nalazi na nezavidnom 18. mjestu na prvenstvenoj ljestvici. No nakon što su sa 5:0 razbili Stoke, uz dva gola Klasnića, u klubu vjeruju da je sada vrijeme za popravak pozicije na ljestvici.

'Prije utakmice sam bio u društvu s klupskim kapelanom i pričali smo da se pomoli za nas', rekao je Klasnić za službenu stranicu kluba te nastavio.

'Sve loše za nas je počelo kada smo izgubili u polufinalu FA kupa od Stokea 5:0. Ova pobjeda nad njima nam je bila potrebna kako bi svoj negativni niz zaustavili i započeli pozitivan niz. Nadam se da je ovo dobar znak za nas. Novi početak i vjerujem da naš čeka dobra budućnost. Imamo odličnu momčad.

Zasada smo na dnu ljestvice, ali mi smo bolji od toga. Sada ćemo igrati s momčadima koje su u malo boljoj poziciji na tablici i važno je da dobivamo sljedeće utakmice. Želimo biti bolji nego prošle sezone', završio je Klasnić.